Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

În anul 2022, CFR a înregistrat întârzieri de până la 8 ani

„Mersul cu trenul în țara noastră s-a transformat mai degrabă într-o mașinărie a timpului. 8 ani și 2 luni, acesta este timpul de întârziere acumulat de locomotive în anul 2022. Este un timp de așteptare extrem de lung și poate fi comparat cu ușurință cu 2 mandate de primar sau chiar cu un ciclu de 8 clase ale unui elev.

Noi suntem chiar acum la Gara de Nord din Capitală și dacă ne uităm pe tabelă vedem că și în momentul de față avem întârzieri de până la 40 de minute.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O jucătoare de tenis a anunțat că și-a făcut cont pe OnlyFans și divorțează, după ce a fost eliminată de la Australian Open- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Dar să ne uităm totuși și la statistici, pentru că pare că CFR merge din rău în mai rău. În anul 2020, întârzierile au totalizat peste 2 milioane de minute, adică 4 ani și 8 luni, iar în 2021, întârzierile au urcat deja până la 6 ani și jumătate.

Să facem însă și o comparație cu alte țări. De exemplu, în Japonia, în anul 2020, fiecare tren de călători a întârziat în medie 12 secunde, dar întârzieri cauzate și de dezastrele naturale.

Potrivit datelor oficiale, întârzierea medie pe tren pentru japonezi este de 30 de secunde pe an.”, transmite  Larisa Rațiu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si