Cele mai vechi popoare erau preocupate de interpretarea viselor. Babilonienii, Egiptenii, Fenicienii erau foarte pricepuți la asta.
Cei mai multi oameni care au fost atenți la visele lor, au aflat ca ele sunt pline de semnificatii pentru ei. Ele sunt folositoare pentru a invata mai multe despre sentimentele, gandurile, comportamentul, motivele, valorile celui care le-a visat. Multi descopera prin semnificatia viselor sau talmacirea viselor ca ele ii pot ajuta in rezolvarea problemelor pe care le au.

Mai mult, artistii, scriitorii si oamenii de stiinta sunt adesea inspirati de visurile lor.

Citeste si: Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce înseamnă când visezi o reptilă?

Interpretarea visului în care zbori

 

  • Daca visezi ca  zbori linistita si esti incantata  de privelistea pe care o vezi in jos inseamna ca in realitate ai atins apogeul intr-un anume domeniu din viata, esti, la propriu, sus, deasupra multora. Ai o perspectiva buna asupra vietii si esti genul de persoana care are capacitatea sa vada in ansamblu o situatie.
    Acest vis simbolizeaza si ca ai atins o inalta treapta spirituala.
  • Daca visezi ca  zbori si iti este frica  inseamna ca in realitate nu te simti pregatita pentru experiente noi, vrei sa evoluezi dar iti este teama de nou, de necunoscut.
  • Daca visezi ca  zbori si te simti invincibil, asemeni unui supererou, inseamna ca in realitate te simti superior, din multe puncte de vedere, oamenilor din jurul tau.
  • Daca  zbori si intalnesti obstacole  in drumul tau inseamna ca in viata de zi cu zi va trebui sa depasesti niste bariere. Te vei confrunta cu dificultati si va trebui sa inveti sa le faci fata. Pot fi blocaje induse de ceilalti sau chiar de tine, poate fi vorba de o lipsa de incredere in propriile-ti forte.
  • Daca in vis  zbori si nu-ti poti mentine echilibrul  inseamna ca in viata reala nu esti sigur pe tine si ai nevoie de sfaturile celorlalti pentru a lua o decizie si a face o schimbare majora.
  • Daca visezi ca  zbori inapoi  inseamna ca esti legat de trecut, insa, legat in sensul bun. Folosesti anumite calitati si abilitati dobandite pentru a a junge cat mai sus in prezent.
  • Daca visezi ca  zbori jos, la o inaltime mica,  inseamna ca esti multumit de viata ta si esti impacat cu deciziile tale, iar situata financiara ti se va imbunatati.
  • Daca visezi ca  zbori sus, la o altitudine mare, inseamna ca ai o mare incredere in tine si in fortele proprii, insa, mai poate simboliza si mandria ta sau egoismul tau.
  • Daca  nu poti zbura  in vis inseamna ca trebuie sa te reevaluezi in realitate. Nu ai incredere in tine si in fortele tale si ai tendinta de a te desconsidera.
  • Daca visezi ca  zbori in sus, spre cer, inseamna ca te afli la un nivel mare de evolutie spirituala.

 Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi că zbori
Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi că zbori

 

Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi că zbori

Adesea visăm că zburăm. Zborul este întotdeauna un avertisment, mai ales pentru cine visează că zboară ca o pasăre, deci fără să dispună de mijloace ajutătoare. Freud interpreta aceste vise ca simboluri ale dorinţelor erotice. într-adevăr, zborul din vis îi transpune pe mulţi oameni într-o stare de beţie uşoară, care era considerată, încă din antichitate, beţia iubirii. Tălmăcitorii moderni de vise apreciază zborul ca fiind exagerarea periculoasă a conştiinţei de sine. Se poate spune că zborul la înălţime este urmat întotdeauna de cădere (vezi „cădere"), deci este foarte uşor să vă prăbuşiţi în neant. Pe de altă parte, sufletul celui care visează poate căpăta aripi şi se poate desprinde de toate dificultăţile de pe pământ. Cine zboară fără a dispune de un avion şi pluteşte deasupra peisajului din vis, se pare că în realitate este departe cu gândurile şi se interiorizează faţă de realităţile vieţii. Egiptenii considerau că acela care visează că zboară, va găsi o cale de ieşire dintr-o situaţie încurcată.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si