A fost panică marți dimineață pe DN 57, în oraşul Moldova Nouă, din judeţul Caraş-Severin! Un autobuz școlar în care se aflau 30 de elevi a luat foc. Șoferul ar fi simțit mirosul de fum și a apucat să tragă de volant. Chiar atunci flăcările au cuprins partea din spate a autocarului.

Din cauza vântului puternic, vâlvătaia s-a extins cu repeziciune, iar întreg autobuzul a fost mistuit în scurt timp, spre disperarea tuturor celor care priveau neputincioși de pe margine.

Autobuz școlar flăcări

Imagine cu autobuzul școlar cuprins de flăcări în Moldova Nouă.

[Sursa foto: DRDP Timişoara - Facebook ]

Citește și: Pericol de explozie! Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrică de produse chimice din Iași

De la ce au pornit flăcările uriașe?

Pompierii ajunși la fața locului au intervenit rapid, astfel încât nimeni să nu fie pus în pericol.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Motivul ar fi fost o defecțiune tehnică. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui eveniment, deoarece elevii au fost evacuați la timp în regim de urgență.

„Circulație rutieră închisă pe DN 57 la Moldova Nouă (CS).

Un autobuz a luat foc din cauza unei defecțiuni tehnice. Nu sunt victime. Se estimează reluarea circulației normale în jurul orei 9:30. Rute ocolitoare: pe străzile laterale din oraș”, a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri  (DRPD) Timișoara.

Autobuz școlar flăcări

Imagine cu autobuzul școlar cuprins de flăcări în Moldova Nouă.

[Sursa foto: DRDP Timişoara - Facebook ]

Citește și: Un bărbat inconștiet, băut și fără permis i-a pus viața în pericol fiului său! Copilul a fost grav rănit, după ce scuterul s-a izbit de o mașină

Cei 30 de elevi și-au putut continua drumul spre școala din Moldova Nouă după acest incident, nimeni neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Mașină cuprinsă de flăcări lângă o benzinărie

Un alt incident asemănător a avut loc în urmă cu două zile, pe strada Viticulturii din municipiul Tulcea. O mașină a luat foc în mers, însă din fericire șoferul a observat la timp și a reușit să oprească pe dreapta.

La locul solicitării a intervenit un echipaj format din 5 pompieri cu o autospecială de stingere. La scurt timp de la ajungerea forțelor de intervenție, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă intervenția a fost una foarte dificilă, deoarece incendiul autoturismului s-a produs lângă o stație de alimentare cu carburanți. Cel mai probabil, totul a pornit de la un scurtcircuit electric. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si