Close sidebar
Close sidebar

Interviu de exceptie cu fiica lui Christine Valmy, “regina cosmeticelor”!

Christine Valmy este una dintre femeile sursa de inspiratie pentru cartile motivationale. A pornit o afacere de la zero si a dus-o la profituri de milioane de dolari.

Georgiana Carp,


DISTRIBUIE
acest articol

Regretata afacerista a revolutionat domeniul cosmeticelor si a indemnat femeile sa-si obtina independenta financiara, sa munceasca si sa lupte sa-si atinga scopurile prin forte proprii.

In 1966, Valmy a deschis prima scoala de estetica, machiaj si manichiura, iar in prezent sunt peste tot in lume scoli prestigioase care-i porta numele romancei. “Regina cosmeticelor”, cum a fost supranumita, s-a stins in urma cu un an, in urma unui infarct.

Marina Valmy, mostenitoarea imperiului Christinei Valmy

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Afacerea de suflet a milionarei a fost preluata de fiica ei, Marina Valmy, o doamna la fel de puternica, ambitioasa si vizionara cum a fost si cea care i-a dat viata. Protagonista noastra aflata in vizita in Romania sa relanseze Scoala de Cosmetica de la Bucuresti care va functiona dupa metodele si sistemul educational de pe “taramul fagaduintei”, ne-a acordat un interviu in cadrul caruia a vorbit sincer si deschis despre afaceri, dar si despre familia ei.

Mostenitoarea imperiului Valmy e hotarata sa indeplineasca dorintele mamei ei pe plan profesional la fel cum a facut si cu cele care tineau de spirit.
Milionara a decedat in ianuarie 2015 si a fost incinerata

Ea a spus ca nu vrea sa aiba lume in jurul ei cand va muri, ca nu vrea flori si neaparat sa fie evenimentul restrans.

 Cenusa o sa stea la mine acasa, am cumparat un vas chinezesc superb pentru ea. Am vrut sa o pun in cavou, dar m-am razgandit. Vasul are exact culoarea care-i placea ei, rozul predominant in aceasta casa.  O sa pun cenusa inauntru si o voi tine acasa ”,  a declarat Marina Valmy.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI