Denisa nechifor se consideră o femeie împlinită. Dincolo de afacerile pe care le are și care merg ca pe roate, Denisa este o mamă fericită. Vara aceasta și-a văzut eforturile încununate, după ce puștoaica a reușit să ia admiterea chiar la liceul pe care și-l dorea.

Citește și: VIDEO- Adolescență furată pentru mamele minore. Lipsa educației sexuale reprezintă una dintre cauzele acestui fenomen îngrijorător.

Denisa Nechifor, femeie de afaceri: „Emoții am avut până să intre la liceu. A fost complicat cu examenul de Evaluare Națională, mai grea e repartizarea de după. Cred că eu am luat-o un pic personal, dar acum suntem happy.”

Sărbătoarea din familia ei a fost dublă, căci odată cu admiterea, Rania a sărbătorit și împlinirea unei frumoase vârste: 15 ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Denisa Nechifor, femeie de afaceri: „Culmea nu și-a dorit petrecere, noi abia am venit dintr-o vacanță prelungită, de vreo lună și eram destul de epuizate și nu și-a dorit petrecere, pentru că ar fi prea mulți oameni de invitat, prea mulți copii și ar fi pentru ea, nu deranj, dar trebuie să le acorzi tuturor atenție și a spus că vrea ceva liniștit.”

„Rania este un copil bun, un copil cu personalitate, încăpățânat, dar copil care nu mi-a cauzat probleme”

Iar atunci când copilul își dorește, părinții nu pot decât să îndeplinească. Denisa și tatăl Raniei, Adrian Cristea, fostul ei partener, i-au organizat copilei o petrecere restrânsă, așa cum și-a dorit.

Denisa Nechifor, femeie de afaceri: „Este un copil bun, un copil cu personalitate, încăpățânat, dar copil care nu mi-a cauzat niciun fel de problemă, mulțumesc lui Dumnezeu.”

Adolescenta seamănă izbitor de mult cu mama ei, căreia îi calcă pe urme din toate punctele de vedere. Chiar și profesional.

Denisa Nechifor, femeie de afaceri: „Comportamental, dacă ne vezi 10 minute una lângă cealaltă vei obserba că semănăm foarte bine. A preluat de la mine gestica, cred că și modul de a gândi, pentru vârsta ei adaptat și o determinare, dar are o personalitate extrem de puternică și pune amprenta pe absolut orice face.”

Fostul model știe cât de important este ca fiica ei să fie independentă financiar și vrea să o ajute să ajungă pe picioarele ei. Chiar dacă efortul cere mici sacrificii, mama sa va fi lângă ea, pas cu pas.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si