Viața i-a luat și tot viața, i-a dat! La vârsta de 68 de ani, cunoscutul regizor român Andrei Zinca, stabilit de mai multe decenii în Statele Unite a ajuns să înțeleagă misterioasele cărări ale destinului. Cu o existență marcată de semne pe care târziu a învățat să le deslușească, regizorul și-a început aventura odată cu cea care avea să devină iubirea vieții sale: soția lui, Emily, o actriță originală din Peru.

Citește și: Un regizor german a trăit momente de panică în România. A fost atacat de un urs chiar când filma: „A fost o durere incredibilă”

Andrei Zincă, regizor, scenarist și producător: „A avut o carieră foarte frumoasă în teatru dar a fost a doua actriță care a jucat. Existau pe vremea aceea centrele mari de producție. Erau Mexic, Argentina și Brazilia. Și ea a fost importată în Argentina, iar din punct de vedere al unei actrițe peruane era un succes foarte mare.”

Andrei Zincă are doi copii, un băiat și o fată

Din iubirea lor s-au născut un băiat și o fată, pe care regizorul s-a văzut nevoit să îi crească singur. Soția i-a fost răpusă de cancer pe când copiii erau încă mici.

Acela a fost și momentul de cotitură al vieții sale, care i-a adus alte lecții.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Andrei Zincă, regizor, scenarist și producător: „Sunt momente revoluționare în care confortul este rupt, în care ești împins, forțat pe un drum care probabil că îți este predestinat, care nu pornești cu ușurință pe el. Decesul soției a fost unul dintre momentele astea. M-am uitat la existența mea anterioară și am ajuns la concluzia că s-a întâmplat așa pentru că nu am fost în stare să văd, să înțeleg lucruri pe parcurs care probabil n-ar fi dus la acest destin, dar au fost niște lucruri pe parcurs care au spus dacă nu mă asculți și nu mă asculți, ok, acum o să-ți dai seama. Aveam amândoi senzația că suntem legați de mai multe vieți și că ăsta era destinul ei asta a fost să mă aducă unde m-a adus și apoi...Perioada în care ea se îmbolnăvise și m-a împins în brațele unui rabin care cu foarte mare inteligență mi-a propus să ne așezăm în fiecare săptămână la niște conversații și cu condiția că dacă el reușește să-mi deschidă mie o poartă am să merg mai departe. La un moment dat mi-am dat seama că sunt gata, că sunt pregătit, iar rabinul mi-a zis să-mi caut relația cu Dumnezeu pentru că fiecare are relația lui. Și câdn ai să găsești relația ta cu Dumnezeu atunci hai să fii gata. Iudaismul cred în reîncarnare, dar eu am avut șansa să pot să fac mai multe regresii și deci pot să spun cu certitudine că ne reîntâlnim.”

Experiențele vieții l-au învățat lucruri importante și l-au ajutat să privească lumea cu alți ochi. A fost un tată singur, dar și-a însușit rolul cu seninătate și cu liniște. Iar acum, după ce copiii au crescut, Andrei Zinca a revenit la prima lui dragoste: filmul de lungmetraj.

Andrei Zincă, regizor, scenarist și producător: „Este o chestiune de perspectivă. Dacă stau să mă compar cu cineva din Siria sau Afganistan cred că mi-a fost deosebit de ușor,dacă stau seama compar cu doi părinți care se ceartă și ajung la divorț a fost mai bine, dacă să mă compar cu o familie ideală, a fost complicat dar e o parte din drumul pe care l-ai trasat în viață și pe care dacă știi să mergi crești și devii mai înțelept.”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si