O zi la școală putea să se transforme în tragedie. Mai mulți elevi au ajuns de urgență la spital după ce au consumat o substanță. Minorii aveau arsuri grave pe gât. Ei au băut o substanță toxică, crezând că este lapte, iar acum au nevoie urgentă de îngrijiri medicale de specialitate.

Citește si: Cantități impresionante de deșeuri, depozitate ilegal în Suceava

În loc de lapte, minorii au consumat o substanță chimică toxică. Acest tip de substanțe este folosit pentru lăcuirea podelelor. Părinților le este teamă acum să îi mai lase pe cei mici la școală, spunând că elevii nu sunt în siguranță. Întâmplarea a avut loc în SUA.

Caz șocant în Statele Unite ale Americii

Mai mulți copii au ajuns de urgență la spital după ce au băut produsul pentru curățarea podelelor. Culoarea lichidului i-a indus în eroare, iar polițiștii au deschis o investigație în acest caz, potrivit Observator.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește si: Incendiu de proporții la imprimeria Băncii Franței. Mai multe persoane, dar și doi pompieri au fost rănite

Minorii au suferit arsuri grave la nivelul gâtului şi al cavității bucale. Reprezentanții școlii au mai spus că elevii s-au plâns de gustul laptelui, fără să știe, de fapt, ce au băut. Incidentul a avut loc marți, 14 iunie.

Întâmplarea șocantă a avut loc când elevii luau micul dejun în cantină.

„Toți pașii prevăzuți în procedura reglementată au fost urmați întocmai", au declarat directorii școlii.

Citește si: Incendiu puternic la un azil de bătrâni. 50 de persoane au fost evacuate

Poliția a deschis un dosar penal. Oamenii cercetează cu privire la cazul de otrăvire. În prezent, nu se știe cu exactitate în ce stare sunt ceilalți elevi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si