„Acum imi iau hainele sa ma pregatesc pentru alegeri, dar nu stiu pe care sa-l iau. Hainele de duminica, de sarbatoare”, spune o femeie din Peciu Nou.

A inceput numaratoarea inversa. In mai putin de 48 de ore, localnicii din Peciu Nou vor pune stampila pe favoritul lor. O zi de-o asemenea insemnatate, cum numai o data la patru ani apuci, nu trebuie sa te prinda cu praful de doua degete pe mobila ori cu peretii nevaruiti.

Pana si calul din grajd e ferchezuit.

Si pentru ca omul gospodar de la strada se vede, in gradini, iarba si florile sunt aranjate la linie: „ Fac curatenie la flori, aranjez un pic curtea, strada sa o aranjez. Sectia de vot e aproape si trebuie sa fie curat, aranjat ca trece lumea pe la strada”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Satenii nu-si mai vad capul de treaba si abia au timp sa respire. Cea mai grea misiune pentru doamne nu e datul cu matura prin curte, ci alegerea tinutei.

Cum gura lumii nici pamantul n-o astupa, vor sa tina sus stacheta, asa ca isi scot de la naftalina cele mai bune haine.

Aranjati sau nu, duminica, 5 iunie, toti romanii sunt asteptati la vot. Desciderea urnelor se va face la ora 7 dimineata, iar inchiderea lor va fi la ora 9 seara, punct.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si