Intrecerea cu bicicletele stransese, in ziua cea neagra, mai multi copii. Bucuria jocului avea sa se stinga insa in tipete de groaza: Cosmin, unul dintre baietii care radeau cu gura pana la urechi cazuse, inconstient, de pe portbagaj. 

O ambulanta l-a preluat si l-a transportat mai intai la Spitalul Judetean Buzau iar de aici, la Bagdasar-Arseni, din Capitala! Copilul a fost in coma pana sambata seara, cand inima lui a incetat sa mai bata.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nimeni n-a banuit vreodata ca joaca banala se va transforma intr-o tragedie. Ar fi trebuit ca in toamna Cosmin sa inceapa clasa a treia. La intrarea in scoala, langa poza lui, colegii si dascalii au amenajat un altar de lumanari si flori!

Razvan Nicula- invatatorul lui Cosmin: „Un copil cu rezultate foarte bune la invatatura, eu inca sunt socat! Noi tocmai ce terminasem festivitatile de premiere, tocmai ce intrase in vacanta de vara”. 

Colegii si dascalii se pregatesc sa il conduca pe ulitmul drum pe micutul care ar fi trebuit acum sa se bucure de copilarie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si