Close sidebar
Close sidebar

Intregistrarea care il arunca pe Cristian Pomohaci intr-un nou scandal

Dupa scandalul sexual care l-a lasat fara hainele preotesti, Cristian Pomohaci a devenit tinta unor noi acuzatii. Fiul si sotul regretatei cantarete Valeria Peter-Predescu il acuza pe preot ca a interpretat o piesa a mamei sale, schimband versurile, dar pastrand linia melodica.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pomphaci a fost dat in judecata pentru ca ar fi interpetat melodia “Cant la lume ca mi-i draga”, ce apartine artistei Valeria Peter-Predescu, iar familia artistei i-au cerut bani pentru drepturile ce revin din piesa. Potrivit antena3.ro, Pomohaci a recunoscut ca a furat linia melodica a piesei, insa  insinueaza ca s-ar bucura de protectia unor oameni influenti din justitie.

Razboiul dintre acestia nu este unul nou. Mai exact, interpretul de muzica populara Cristian Pomohaci a fost actionat in 2012 in judecata pentru incalcarea legii drepturilor de autor de catre Nicu Predescu, fiul interpretei de muzica populara Valeria Peter Predescu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Pomohaci m-a avertizat intr-o discutie ca nu voi reuşi nimic deoarece el a discutat deja cu avocati si cu “un presedinte” si a fost asigurat de sprijinul acestora, mai mult m-a avertizat ca foarte multe persoane importante s-au aratat dispuse sa-l sustina in acest proces. Aceasta discutie a avut loc dupa ce in discutiile anterioare a recunoscut greseala si s-a aratat dispus la negocieri care sa impiedice un proces.

De unde aceasta schimbare de atitudine?”, a declarant atunci fiul cantaretei, potrivit evz.ro.

Gasiti AICI inregistrarea dintre Cristian Pomohaci si fiul cantaretei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI