Close sidebar
Close sidebar

INUMAN! O fetiţă de patru ani a fost violată în grup în timp ce era internată în spital

O fetiţă de numai patru ani a fost violată de mai mulţi indivizi în timp ce se afla internată într-o unitate de terapie intensivă dintr-un spital din India, scrie Sky News.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un reprezentant al poliţiei, Mahesh Srivastava, a declarat că fetiţa i-a spus bunicii că a fost violată de un asistent din spital şi de alte patru persoane sâmbătă noaptea, în timp ce a fost lăsată singură de familie.

Un bărbat a fost arestat şi alţii sunt căutaţi de poliţie. De asemenea, anchetatorii au cerut imagini de pe camerele de supraveghere din spitalul din India şi încearcă să afle de ce a fost lăsată singură copila în acea noapte.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fata a fost internată în spital timp de patru zile şi a fost tratată pentru o muşcătură de şarpe.

Vara aceasta, o fată de 11 ani a fost violată de 18 bărbaţi în India. Bărbaţii au fost arestaţi după ce au violat-o pe minora care locuia în acelaşi complex de apartamente cu ei din oraşul Chennai, situat în estul Indiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI