Close sidebar
Close sidebar

Inundații devastatoare în Germania: Numărul persoanelor care au murit a ajuns la 93

Cel puțin 93 de persoane au murit în ultimele zile, în vestul Germaniei, în urma indațiilor care au produs pagube în mai multe regiuni ale țarii.

Răzvan Angelescu,

Inundații în vestul Germaniei [Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Numărul morților a crescut dramatic în ultimele ore. Dacă joi autoritățile au identificat aproximativ 50 de victime, vineri au fost anunțate apropae 100 de persoane care au fost găsite fară viață, din cauza pagubelor produse de ploile care au devastat în cea mai mare parte regiunea Renania-Palatinat  din vestul Germaniei. 

Peste 1.300 de persoane dispărute

Inundații în vestul Germaniei [Sursa foto: bbc.com]

Autoritățile au anunțat că doar în această regiune, peste 1.300 de persoane sunt în continuare dispărute, iar rețelele de telofonie mobilă au picat, lucru care ingreunează muncă salvatorilor. Peste 200.000 de persoane au rămas fără electricitate. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Morti si disparuti dupa furtuna din Germania

Angela Merkel: ”Îmi este teamă”.

Cancelarul German Angela Merkel a transmis un mesaj prin care se arăta afectată de ceea ce se intamplă: ”Îmi este teamă că vom vedea întreaga amploare a catastrofei abia în zilele următoare”.

Citeste si: Inundații viituri și tornade

Bilanțul ar putea crește din cazuâ numărului mare de persoane care în continuare sunt dispărute. 

Uniunea Europeană a anunțat că ar putea alocă fonduri de urgentă regiunilor grac afectate de inundații. 

12 victime și în Belgia

Și Belgia este afectată, de asemenea, de ploi puternice, care au condus la ieşirea din matcă a mai multor râuri. Până în acest moment au fost declarate 12 victime.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI