Close sidebar
Close sidebar

Inundaţiile din Indonezia au ucis cel puţin 11 copii. Echipele de salvare caută alte victime

Inundaţii puternice au ucis cel puţin 11 copii de la o şcoală islamică din provincia indoneziană Sumatra de Nord, echipele de salvare căutând alte victime, au anunţat autorităţile locale, informează Reuters.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inundaţii puternice au afectat regiunea Mandailing Natal din Sumatra de Nord, după ploi torenţiale, fiind distruse peste 20 de case.

Şeful poliţiei din Mandailing Natal, Irsan Sinuhaji, a declarat, pentru Reuters, că echipele de salvare caută posibile alte victime.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Guvernatorul regiunii participă la cautări alături de familiile persoanele dispărute, după ce 12 case au fost distruse de ape, iar alte 9 case au suferit pagube însemnate", a declarat Irsan Sinuhaji.

Sinuhaji a povestit că 29 de elevi se aflau într-o sală de clasă dintr-o şcoală din satul Muara Saladi când viitura a lovit clădirea la ora locală 16.15.

Cel puţin 11 copii au murit, iar un alt elev e dat dispărut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI