Close sidebar
Close sidebar

Inventia unui roman, la mare cautare: Ghiozdan care are grija de coloana copilului. Uite cum functioneaza

Goana dupa ghiozdane este in toi. Mai sunt 5 zile pana va suna clopotelul, asa ca pregatirea micutilor a intrat pe ultima suta de metri. Oferta este variata, dar parintii se intreaba ce sa aleaga. Un inventator roman a gasit solutia pentru a proteja coloana copiilor. Hai sa vedem despre ce este vorba.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Amalia are aproape 7 ani si emotii cat o scoala intreaga.  Merge in clasa 0 si vrea ca prima zi sa fie perfecta. Totul trebuie sa fie roz...de la ghiozdan la creioane!

In timp ce parintii cauta prin magazine cel mai frumos ghiozdan, un inventator roman s-a gandit mai departe de estetica. Priviti ghiozdanul minune, care nu afecteaza coloana vertebrala a micutului scolar.

"Greutatea este preluata de lopatica care lopatica este bagata in aceasta semimufa i-am zis eu"

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ghiozdanul nu mai pune presiune pe umerii si coloana copilului. O sa va intrebati unde se duce toata greutatea.

"Bretelele au acum rol de a nu cadea pe spate! Uitati-va, e preluata din greutate undeva la 90 la suta"

Domnul Voicu tine pasul cu vremurile. Toate ghiozdanele sunt adaptate si dupa personajele preferate ale copiiilor.

Inventia nu i-a luat mult timp, dar a lucrat mult la realizarea ghiozdanelor. Din aceasta cauza nici nu poate lasa prea mult la pret.

Din pensia lui si a sotiei a facut 70 de ghiozdane. A dat cateva, insa asteapta cumparatorii..mai ales ca inventia lui este brevetata.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI