Intr-un bloc din centrul orasului Galati a rasarit odata cu anul nou si o instalatie ciudata. De la etajul unu al cladirii o teava din plastic face legatura intre scurgerea menajera a blocului si caminul de canalizare....pe la exterior.

Pentru ca tubul instalatiei sa reziste a fost ancorat de tavanul unui culoar de trecere, apoi proptit de un aparat de aer conditionat, legat de teava de gaze si de copertina unei terase,Ce mai, o lucrare cum rar ne este dat sa vedem.

Presedinte asociatie de locatari: „Scurgerea menajera care merge in jos si se inteapa in caminul colector. S-a infundat exact de Revelion. S-a luat decizia pe moment, eu nici nu eram acasa, sa facem chestia asta".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ei, o fi fost aceasta instalatie una provizorie, dar a trecut ceva vreme de la revelion incoace iar "lucrarea" a ajuns in atentia autoriatilor

Cornelia Arnautu- purt. de cuv. SC Apa Canal SA: „Nici noi n-am mai vazut, credeti-ne si este clar, e o lucrare ilegala, total atehnica si caminul aflat in exploatarea noastra este distrus”.

Ideea celor care au facut aceasta "canalizare aeriana" fara aviz ar putea sa le aduca locatarilor blocului o amenda de pana la 10.000 de lei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si