In varsta de 47 de ani, actorul Vlad Zamfirescu se considera un parinte norocos, cu cei doi baieti ai sai, de 11 si, respectiv, 14 ani. Acestia ii mostenesc talentul actoricesc si isi doresc sa "ii calce pe urme". Marele actor a facut marturisiri inedite, in fata telespectatorilor, prin intermediul Stirile Kanal D, dezvaluind cum se intelege cu fiii sai, dar si care este secretul relatiei tata-fiu.

Citeste si: Jean de la Craiova, dezvăluri uluitoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Strângeam hărtii, cartoane, măturam!”

Vlad Zamfirescu, mandru de copiii lui

“Ma inteleg foarte bine cu ei; Nu-i "imping" neaparat spre meseria asta (n.r. – de actor), au dat casting si au fost alesi; am vazut ca pe platou s-au descurcat destul de bine, erau, cumva, in elementul lor. Le-a placut, sa vedem ce-or face pe viitor. Nu vreau sa-i imping, neaparat, pe drumul asta! (…) Imi place sa cred ca suntem foarte buni prieteni si incerc sa comunic, sa vorbim, sa-mi spuna ofurile lor… Nu-mi spun ei chiar tot , deja au mici secrete pe care le e "jena" sa mi le impartaseasca (…) Din aproape in aproape, incerc sa vad daca fac fata” a marturisit Vlad Zamfirescu in cadrul Stirilor Kanal D.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Simina, fosta concurentă „Puterea Dragostei”, experiență neplăcută cu un livrator: „comandați de la restaurant!”

Actoria pare sa fie "mostenire de familie", actorul Vlad Zamfirescu, asemeni tatalui sau, celebrul Florin Zamfirescu, alegand acelasi drum, iar acum pare ca si copiii sai se indrapta tot catre aceasta profesie. Iata ce spune Vlad Zamfirescu despre pastrarea acestei "traditii", actoria, din tata in fiu.

“Asa a fost sa fie! De mic am fost aproape de scena (…) Pe cei mici i-am luat la cateva spectacole si le-a placut! Nu i-am dus foarte mult! Sa vedem daca vor mai dori sa mai mearga, am sa ii mai iau.”, a spus actorul.

Citeste si: Andy a dezvăluit motivul pentru care nu a format un cuplu cu Ella în casa Puterea Dragostei: ,,Nu puteam să am o relație, din cauza lui Jador"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si