Close sidebar
Close sidebar

Iohannis, anunț de Ziua Victoriei Revoluției:"Chem pe toţi cetăţenii României să onorăm memoria victimelor şi să reiterăm angajamentul ferm de a apăra şi proteja statul de drept, libertatea şi drepturile fundamentale"

Președintele a afirmat miercuri, cu prilejul Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţi, că în această zi cheamă toți cetățenii să onoreze memoria victimelor și să prețuiască sacrificiul lor suprem.

Diana Puiu,

Iohannis, anunț de Ziua Victoriei Revoluției:"Chem pe toţi cetăţenii României să onorăm memoria victimelor şi să reiterăm angajamentul ferm de a apăra şi proteja statul de drept, libertatea şi drepturile fundamentale"

[Sursa foto: google.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Ziua Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii rămâne, de aceea, încărcată de durerea pierderii celor care şi-au dat viaţa pentru ca naţiunea noastră să lase în urmă trecutul întunecat al comunismului.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Victoriei Revoluției Române

"Aceasta este ziua în care îi chem pe toţi cetăţenii României să onorăm memoria victimelor, să preţuim sacrificiul lor suprem şi, totodată, să reiterăm angajamentul ferm de a apăra şi proteja statul de drept, libertatea şi drepturile fundamentale.", este o parte din mesajul transmis de Klaus Iohannis.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis, creștere semnificativă a bugetului pentru 2022

Ziua Victoriei Revoluției Române, zi de comemorare

În urmă cu 32 de ani, în regimul comunist, românii au stat neclintiți în fața tancurilor pentru a-și apăra țara, iar mulți dintre ei au crezut că acela va fi sfârșitul ororilor din țara noastră.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Nostalgia comunismului pe care unii vor să o cultive este o cinică încercare de a exploata temerile şi fricile justificate ale românilor, generate de perioadele de incertitudine prin care trecem. În realitate însă, comunismul s-a dovedit distructiv şi a generat o sinistră dictatură, ducând la înapoierea României şi la un decalaj major faţă de Europa occidentală."

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj important de la Cotroceni: "Să nu fie loc pentru rasism, xenofobie şi intoleranţă"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI