Iolanda a fost descalificată din Casa Iubirii, iar acest lucru a fost un motiv de discuție pentru mulți fani.

„Spre surprinderea tuturor nu mai e nimic. Nu prea mai vorbim. După ce am plecat de la emisiune, de la <Culisele Iubirii>, am fost la o întâlnire la restaurant, după care am mai vorbit puțin, dar cumva, poate și din cauza distanței, că nu ne place atât de mult să ne scriem, ne scriem cam rar, nu ne-am mai scris acum de ceva timp.

Citeste si: Natalia a părăsit România după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Unde se află acum fosta concurentă și ce spune despre Sorin

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

A fost frumos la întâlnire, am vorbit mai mult despre emisiune, despre cum a fost, despre ce ar fi putut să fie, dar a fost bine. Pot să spun că e o atracție. Îmi place de Cătălin, doar că nu știu, poate sunt puțin nepregătită sau un pic nesigură momentan.", a declarat Iolanda.

Citeste si: Ștefania și Cristian, prima întâlnire după ce au părăsit Casa Iubirii. „Urât din partea ta”

Fosta concurentă a recunoscut că cei doi au mai vorbit

„Nu am avut, nu am și nu o să am niciodată o relație cu Mihai. Într-adevăr, i-am scris după ce am fost la emisiune la voi, de i-am spus că dădea screenshot-urile altor oameni. I-am scris pe Instagram să nu mai facă treaba asta și m-a blocat, dar atât a fost toată conversația noastră, nu a răspuns la mesaj sau ceva.(...)

Eu cu Mihai am forțat lucrurile și îmi pare rău că am ieșit amândoi din emisiune. Poate aveam ocazia, amândoi, să cunoaștem pe altcineva, tot în același mediu, să ne refacem inima, sentimentele, emoțiile să revină.", a mărturisit Iolanda, în platoul WOWbiz.

Citeste si: Cine este noul concurent din „Casa iubirii”? Este jumătate arab, jumătate român


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si