Close sidebar
Close sidebar

Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț. Ce alegere a făcut tânăra

În cel mai noi show de dating de la Kanal D, Casa Iubirii, intrarea noului concurent nu pare să o impresioneze prea mult pe Iolanda.

Diana Puiu,

Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț. Ce alegere a făcut tânăra

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț și s-a îndreptat către Mihai.
„Fiecare om este diferit. Concurenții noștri sunt diferiți. Au niște povești de viață atât de frumoase cu toții, extrem de sensibile multe dintre ele. Eu nu o să le scot așa public decât atunci când ei vor fi pregătiți. Dacă ei vor fi pregătiți, atunci o să-i susțin. O să le fiu alături. Și o să încerc să-i ajut în a povesti anumite lucruri.

Citeste si: Cristian a fost descalificat în urma testului poligraf. Ștefania a rămas în ”Casa Iubirii” și a pus ochii pe un alt băiat

Poate nu vor reuși de la bun început să spună multe lucruri, dar o vor face pe parcurs, cu siguranță”,

a declarat Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului, Casa iubirii.

Citeste si: Doi concurenți de la "Casa Iubirii", la detectorul de minciuni. "Un singur răspuns neadevărat și ne luăm la revedere"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iolanda a simțit nevoia să mărturisească că ea a fost prietenă bună cu fostul său iubit. Andreea Mantea a întrebat-o pe Iolanda dacă ar ieși la o cafea cu fosta iubitp a lui Mihai, dar tânăra nu este dornică de această idee.

Este Iolanda o persoană geloasă?

„Nu-i vorba că sunt geloasă, dar eu am o problemă. Poate puțină neîncredere în mine sau poate câteodată nu mă simt atât de frumoasă”.

„Am avut o relație foarte toxică, nu a funcționat și am pierdut cam tot din mine și cred că nu m-am ridicat în totalitate... încă ”, au fost cuvintele Iolandei, spuse cu lacrimi în ochi, semn că respectiva relație a afectat-o destul de mult.

Citeste si: Prima întâlnire dintre Iolanda și Cătălin după ce au părăsit Casa Iubirii. "Dacă aș putea să dau timpul înapoi, l-aș fi ales pe el"

Odată cu intrarea noului concurent în Casa Iubirii, fetele și-au făcut diverse păreri.
„E de treabă, e ok, restul rămâne de văzut. Nu știu... nu mai am acum momentan, energia necesară ”, a spus Iolanda cu privire la noul concurent, Ionuț.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI