Iolanda a fost descalificata, iar Cătălin a fost eliminat din competiția matrimonială Casa Iubirii. Se pare că soarta a făcut că cei doi să fie invitați ulterior în mai multe emisiuni în care au descoperit că au foarte multe lucruri în comun.

Iolanda face primul pas spre relația cu Cătălin. Ce i-a propus fostă concurentă de la Casa Iubirii

Citeste si: Prima reacție a lui Cristian după ce a fost eliminat din „Casa iubirii”

Cei doi foști concurenți au recunoscut că și în timpul competiției matrimoniale aveau momente în care gândeau la fel, iar cel care a plăcut-o pe Iolanda încă de la început a fost Cătălin

când i-a și oferit un trandafir roșu. Însă, se pare că la vremea respectiva, fosta concurenta, și-a îndreptat atenția asupra lui Mihai, cel cu care avea să aibă o scurtă relație în afara Casei fiind și descalificați împreună pentru acest gest necugetat.

Iolanda si Cătălin fac primul pas spre o relație în afara competiției

Acum, se pare că atât Iolanda cât și Cătălin sufla și în iaurt și nu vor să mai grăbească lucrurile și să lase totul să meargă de la sine, chiar dacă au spus clar că vor să încerce să aibă o relație. Mai mult, frumoasa șatenă a fost cea care a avut prima inițiativa și l-a invitat pe Cătălin la restaurant. Apoi, Cătălin a fost cel care a întrebat-o pe fosta concurenta daca îi permite să o ajute să lase tot trecutul în urma. Răspunsul Iolandei a venit imediat: "Din moment ce sunt aici!, a dezvăluit tânără în exclusivitate pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Doi concurenți de la "Casa Iubirii", la detectorul de minciuni. "Un singur răspuns neadevărat și ne luăm la revedere"

Cătălin: "Noi suntem în cunoaștere acum. Timpul ar trebui să rezolve totul. Ar trebui să stam să ne cunoaștem.

Iolanda: "Am început să îl văd cu alți ochi, dar din Casa Iubirii când am văzut că nu am ales bine. 

Cătălin: "Mi-a părut rău că a plecat că nu am apucat să vedem cum suntem noi în diferite ipostaze. Probabil că îmbrățișările au fost un regret din partea amândurora.

Citeste si: Flavius, fostul concurent ”Casa Iubirii” a făcut un anunț neașteptat. Ce se întâmplă cu el în aceste momente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si