Iolanda povesteste cu regret ca daca ar mai fi sa intre inca o data in reality-show-ul Casa Iubirii nu ar mai repeta aceleasi greseli niciodata, iar cat despre ce s-a intamplat intre ea si Mihai nu regreta aceasta experienta si spune ca tot raul este spre bine.

„L-am cunoscut și nu mi-a mai plăcut”

"Nu regret ca mi-am îndreptat privirea către Mihai, cred ca fiecare decizie are un rol în viata noastră.

Regret doar ca am avut atât de multă încredere în cine nu trebuie, tipicul regret pe care fiecare om l-ar avea.

L-am cunoscut și nu mi-a mai plăcut, s-ar fi putut intampla oricui."

Citeste si: Kinga lipsește noaptea din Casa Iubirii. Reacția Andreei Mantea

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iolanda a povestit in exclusivitate pentru kanald.ro faptul ca in aceste momente destul de dificile pentru ea, are alaturi de ea familia cat si prietenii: 

" În aceste momente grele, am familia alaturi de mine, prietenii, o doamna psiholoaga și foarte foarte mulți susținători care îmi scriu încă și sunt alături de mine cu gânduri bune. 

Citeste si: Surpriză pentru fanii ”Game of Thrones”

Nu as mai încalcă regulamentul niciodată dacă as reintra în Casa Iubirii, oricât de puternica ar mai fi flacăra acea și as avea mai multa răbdare în a îmi face o relație pt ca îmi doresc ce e mai bun pt mine, nu din nou asa o experiență neplăcută."

„Cred că din cauza competiției este foarte multă invidie la mijloc"

Cu Natalia ma înțeleg cel mai bine din Casa.

Și după cum s-a văzut, cred ca Ștefania a fost cea care s-a bucurat vizibil la plecarea mea.

Eu spun ca da, exista dușmanii, cred ca din cauza competiției este foarte multa invidie la mijloc și am observat aceasta invidie abia după plecarea Biancăi pe care și eu în primele zile am invidiat-o când a ieșit lider, "a dezvaluit concurenta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si