Close sidebar
Close sidebar

Ion Caramitru a fost internat de urgență. Cum se simte acum marele actor

Ion Caramitru a fost dus de urgență la spital. El nu a putut fi prezent nici la Festivalul Serile Filmului Românesc din Iași. Actorul va rămâne în spital în următoarele patru zile.

Georgiana Balaban,

Ion Caramitru. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ion Caramitru a ajuns de urgență la spital. Marele actor rămâne în următoarele patru zile sub atenția sporită a cadrelor medicale. Miercuri seara a avut loc deschiderea oficială la cea de a-XII-a ediție a festivalului Serile Filmului Românesc. Actorul, însă, nu s-a putut prezenta din cauza stării de sănătate.

Citeste si: Carmen Negoiță și Olga Verbițchi încheie lista concurentelor care intră în lupta pentru Cea mai stilată vedetă din România!

Ediția din acest an i-a fost dedicată actorului, însă el nu s-a simțit bine așa că festivalul a continuat fără el. În prezent, starea de sănătate a artistului este una bună, nu are legătură cu virusul Sars-Cov-2, însă i se fac investigații în continuare.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav, nu e COVID-19 și nu sunt alte probleme.

Festivalul merge mai departe ”, a declarat Andrei Giurgia, organizatorul evenimentului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Mircea Diaconu, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ion Caramitru a ratat Festivalul Serile Filmului Românesc din Iași

Ion Caramitru a ratat Festivalul Serile Filmului Românesc din Iași din cauza faptului că nu s-a simțit bine. În cadrul aceluiași eveniment trebuie să fie prezent și actorul Horațiu Malaele. El nu a putut fi prezent în urmă cu un an, la cea de a XI a ediție dedicată chiar lui, deoarece a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Actorul Ion Caramitru. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: J.K. Rowling, creatoarea universului Harry Potter, a fost amenințată cu moartea pe o rețea de socializare

Pentru gala de deschidere de anul acesta a fost progrmat filmul „Stefan Luchian”, o producție din anul 1981 semnată de regizorul Nicolae Mărgineanu, în care un rol important îi aparține chiar actorului Ion Caramitru.

Proiecția filmului a fost făcută în prezența actriței Maria Ploae, a ambasadoarei festivalului, Irina-Margareta Nistor și a regizorului Nicolae Mărgineanu. Anul acesta filmul împlinește 40 de ani de la lansare.

Citeste si: Ion Caramitru se confruntă cu probleme de sănătate. Celebrul actor a fost internat în spital

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI