Close sidebar
Close sidebar

Ion Iliescu l-a sunat pe Sorin Grindeanu. Ce i-a spus fostul presedinte premierului

Potrivit unor surse politice citate de site-ul stiripesurse.ro, fostul presedinte Ion Iliescu l-a sunat vineri pe premierul Sorin Grindeanu.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Surse politice au precizat, pentru stiripesurse.ro, ca fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, l-a sunat vineri pe premierul Sorin Grindeanu si l-a sfatuit sa-si dea demisia.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Avand in vedere deciziile si declaratiile ulterioare ale premierului, se pare ca acesta nu are de gand sa tina cont de sfatul lui Ion Iliescu. Grindeanu declara in continuare ca isi va da demisia doar daca Liviu Dragnea va demisiona si el din functia de presedinte PSD.

Intre timp, coalitia PSD-ALDE va citi motiunea de cenzura in Parlament, intr-o sedinta extraordinara programata duminica.

Votul final ar urma sa se dea miercuri.
Informatia a fost confirmata de premierul Sorin Grindeanu, care insa a refuzat sa dezvaluie si continutul convorbirii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI