Este alertă în orașul Făurei. Astăzi, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei au fost sesizați cu privire la dispariția minorei Brânză Ionela, în vârstă de 14 ani. În această dimineață, minora a plecat în mod voluntar de la centrul familial din orașul Făurei și nu s-a mai întors.

Alertă dispariție minor! Ionela este de negăsit

Ionela a plecat astăzi în mod voluntar și nu a mai revenit.

Autoritățile au comunicat semnalmentele tinerei.

Semnalmente:  150 cm înălțime, 50 de kg, ochi verzi, păr negru, ten măsliniu.

Îmbrăcăminte:  tricou de culoare alb și roz, cu franjuri, pantaloni scurți de culoare negru, încălțată cu papuci de culoare albastru. 

Persoanele o văd sunt rugate să anunțe imediat poliția. Cei care pot oferi informații despre Ionela și despre locul în care aceasta se află sunt rugate să sune numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliţie!

S-ar putea să nu mai fie găsită niciodată! Polițiștii italieni spun că dispariția Andreei Rabciuc rămâne un mister. Ce se întâmplă cu ancheta?

Cazul Andreei Rabciuc, româncă în vârstă de 27 de ani din localitatea Jesi, provincia Marche, Italia, care a dispărut fără urmă în luna martie a anului trecut, este pe cale să rămână doar mister. Polițiștii italieni anunță că ar putea închide ancheta în luna octombrie a acestui an.

În ciuda faptului că în ultimele 17 luni oamenii legii au făcut numeroase căutări pentru a o găsi pe Andreea Rabciuc, o româncă în vârstă de 27 de ani de care nu se mai știe nimic din martie 2022, dispariția sa riscă să rămână un mister neelucidat, notează jurnaliștii de la   Il Resto del Carlino.

În luna iunie a acestui an, o echipă extinsă de căutare, printre care forțe de ordine, dar și  mama Andreei, au căutat-o pe tânără  timp de ore întregi, în căldură arzătoare, prin regiunile rurale din Moie, un

cătun din localitatea Maiolati Spontini.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bayla, câinele specializat în detectarea persoanelor, care a fost implicat și în cazul Saman Abbas, nu a reușit să dea de urma Andreei.

Eforturile echipelor de căutare s-au axat pe zonele de pădure, peșteri și locuințe părăsite. În același timp, s-au derulat anchete cibernetice pentru a examina recentele activități online și dialogurile telefonice ale Andreei.

Tatăl Andreei a făcut o mărturisire care schimbă totul. „Are probleme”

În urmă cu puțin timp, Marcel, tatăl Andreei care locuiește în Spania, a făcut o mărturisire care a dat peste cap toată ancheta.

Bărbatul a dezvăluit în cadrul emisiunii „Chi l’ha visto?” că:  „Fiica mea m-a contactat la 04:20 dimineața, spunându-mi că se află într-o încurcătură din propria sa vină și că are probleme. Dormeam și nu am putut să-i răspund.”

Căutările polițiștilor au început chiar în rulota în care românca și-a petrecut ultima noapte împreună cu iubitul ei, Simone Gresti, care este singura persoană suspectată sub acuzația de răpire în cazul dispariției

Andreei.

Fostul iubit al româncei este principalul suspect al anchetei

Încă două indivizi legați de investigație sunt Francesco, deținătorul fermei și al rulotei în care a locuit Andreea, și Aurora, o prietenă apropiată a tinerei dispărute.

Această situație a atras și a trezit o îngrijorare profundă în rândul cetățenilor Italiei, cu atât mai mult după prezentarea cazului în emisiunea TV „Chi l’ha visto?”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Până în acest moment, nu a fost descoperit niciun element concret pentru a fi considerat probă, nici măcar pe vesta purtată de Simone Gresti, pe care Andreea a împrumutat-o în ultimele zile petrecute împreună.

Odată cu expirarea celei mai recente amânări a investigației, în luna octombrie, se conturează două posibile direcții: fie închiderea cazului, fie trimiterea lui în fața instanței.

Prin urmare, dacă nu vor apărea noi indicii până în luna octombrie, există posibilitatea ca ancheta să se încheie fără ca enigma să fie dezlegată. Cum va evolua situația rămâne încă necunoscut.

Citește și:  Nouă persoane, printre care și două românce, au fost arestate. Acestea făceau parte dintr-o rețea de trafic de bebeluși în Grecia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si