Ionela Prodan a pierdut lupta cu boala. Marea interpreta de muzica populara s-a stins din viata la Spitalul Elias, luni, 16 aprilie.

Artista a murit cu o mare durere in suflet. Ea nu si-a cunoscut niciodata tatal. Intr-un interviu acordat de ea, a povestit drama din viata ei, care a marcat-o pana in ziua in care a murit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

"Tatal meu a murit inainte cu doua luni sa ma nasc, iar eu, fiind al treilea copil, am fost cel mai dorit, pentru ca eram fata. inaintea mea s-au nascut doi frati, unul mai mare cu noua ani decat mine, celalalt, cu sapte ani, iar ei m-au cam crescut, pentru ca mama trebuia sa munceasca.

Am fost obisnuita sa cresc cu greutatile, insa era dureros cand pe ceilalti copii ii strigau mamele lor, iar pe mine nu, pentru ca era mereu la munca. Una dintre dorintele mamei a fost ca, dupa moartea sa, sa fim toti fratii impreuna, iar acum locuiesc in aceeasi curte cu mine si cred ca mama este impacata. E foarte important sa ai familia aproape, mai ales in momentele grele. Aveam 42 de ani cand a murit sotul meu, iar Anamaria m-a indemnat sa-mi refac viata, spunandu-mi ca ea si Anca nu pot fi intotdeauna langa mine, si de 12 ani am
alaturi un barbat extraordinar, un moldovean minunat, ca, daca era oltean, nu-l luam, doar stiti ca oltenii sunt mai aprigi”, a declarat Ionela Prodan in urma cu cativa ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si