Close sidebar
Close sidebar

Ionela Prodan l-a sfidat pe Adrian Paunescu si a refuzat sa cante, la Cenaclul Flacara, o melodie pe versurile poetului: "Publicul meu nu intelege poezia dumnealui!"

La inceputul anilor `70, Ionela Prodan l-a sfidat pe Adrian Paunescu, cand cei doi au colaborat la Cenaclul Flacara.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

O intamplare de acum peste 40 de ani dezvaluie faptul ca Ionela Prodan l-a sfidat pe Adrian Paunescu. Poetul infiintase Cenaclul Flacara, in 1973, iar printre primii artisti care au venit s-a numarat Ionela Prodan, care era una dintre cele mai proimitatoare cantarete de muzica populara.  „Eu am fost de la început la Cenaclu. Harry Brauner, un bun prieten al său, mă prezentase lui Adrian Păunescu. Când mi-a auzit vocea a spus: „Ionela, eşti un triumf pentru noi. Eşti exact ce ne trebuia pentru Cenaclu”,  a dezvaluit Ionela Prodan pentru Taifasuri. 

Ionela Prodan l-a sfidat pe Adrian Paunescu: "I i facea mare placere sa discuti, chiar in contradictoriu"

„Am fost singura voce de folclor din acel timp.

Când intram în scenă şi îi auzeam vocea strigându-mi numele, cum intervenea în cântec, parcă pluteam, parcă zburdam în bătaia vântului şi nu simţeam decât bucurie. M-am făcut foarte repede cunoscută prin Cenaclul Flacăra. Pentru mine, alăturarea de acest nume fantastic a fost uluitoare. Îi făcea mare plăcere să discuţi, chiar în contradictoriu cu opiniile sale. Aştepta mereu varianta ta”, a mai marturisit Ionela Prodan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ionela Prodan l-a sfidat pe Adrian Paunescu: "I-am zis ca trebuie sa ne gandim bine"

In ciuda relatiei bune dinte ei, Ionela Prodan l-a sfidat pe Adrian Paunescu. 

„Am avut odată o discuţie, când mi-a cerut să cânt o doină frumoasă cu versurile unei poezii de-a lui. I-am zis că trebuie să ne gândim bine, că publicul meu nu înţelege poezia dumnealui şi a râs aşa sănătos şi mă întreba cum de nu înţelege? I-am explicat că melodiile mele şi poeziile sale veneau din lumi diferite şi m-a lăsat în pace, cu zâmbetul său de om sănătos şi în gândire, şi-n faptă.
Îi plăcea să fii sincer. Chiar dacă eram tânără, vârsta nu conta. Îţi respecta opiniile atunci când aduceai argumentele potrivite”
, a incheiat Ionela Prodan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI