Din pacate, cantareata nu mai poate manca pe cale naturala. Ionela Prodan ajuns sa fie hranita doar prin perfuzii. Aflata in spital de mai bine de o luna, starea acesteia s-a agravat din nou. De cateva zile, artista de muzica populara este hranita doar prin perfuzii, potrivit wowbiz.ro.

Se simte rau si nu mai poate manca.

Anamaria, fata ei, ii dadea cu lingurita supele pana acum. Dar de o zi, femeii ii este dificil si sa mestece. De aceea, pentru a o stabiliza, medicii au preferat sa apeleze la calea artificiala pentru tratament si alimentare".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prieteni ai familiei Prodan au declaratca sotia celebrului antrenor Laurentiu Reghecampf este dedicata in totalitate mamei sale.

Ea a luat o decizie destul de dificila in legatura cu fiul ei cel mic. Constienta de situatia grea prin care care trece, Anamaria si-a trimis fiul la sotul ei in Dubai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si