Intr-un intreviu acordat revistei Taifasuri, Ionela Prodan a povestit momentele dureroase din viata ei.

"Tatal meu a murit înainte cu doua luni sa ma nasc, iar eu, fiind al treilea copil, am fost cel mai dorit, pentru ca eram fata. Înaintea mea s-au nascut doi frati, unul mai mare cu noua ani decât mine, celalalt, cu sapte ani, iar ei m-au cam crescut, pentru ca mama trebuia sa munceasca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Am fost obisnuita sa cresc cu greutatile, însa era dureros când pe ceilalti copii îi strigau mamele lor, iar pe mine nu, pentru ca era mereu la munca. Una dintre dorintele mamei a fost ca, dupa moartea sa, sa fim toti fratii împreuna, iar acum locuiesc în aceeasi curte cu mine si cred ca mama este împacata.

E foarte important

sa ai familia aproape, mai ales în momentele grele. Aveam 42 de ani când a murit sotul meu, iar Anamaria m-a îndemnat sa-mi refac viata, spunându-mi ca ea si Anca nu pot fi întotdeauna lânga mine, si de 12 ani am alaturi un barbat extraordinar, un moldovean minunat, ca, daca era oltean, nu-l luam, doar stiti ca oltenii sunt mai aprigi". 

Interviul complet AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si