Close sidebar
Close sidebar

Ionela Prodan si-a dat ultima suflare fara sa afle ASTA! Anamaria i-a ascuns totul

Indragita artista de muzica populara s-a stins din viata, luni seara, la spitalul Elias, in urma unei probleme de sanatate la pancreas.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artista a fost ingrijita mereu de fiica sa, Anamaria Prodan, care nu a vrut sa-si lase mama singura in nicio clipa. De altfel, pentru ca o iubeste mult pe mama ei, Anamaria Prodan a tinut sa nu-i spuna mamei ei despre problemele pe care le avea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ionela Prodan a murit. Un apropiat al familiei a declarat intr-o emisiune tv ca Ionela Prodan nu stia despre probleme de care suferea, asta pentru ca fiica sa a tinut sa-i ascunda.

Ionela Prodan simtea ca ceva nu este in regula din cauza multor analize pe care le facea, insa nu a stiut cu adevarat despre afectiunea sa la pancreas, scrie spynews.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI