Acum un an, Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM, adica Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Pe 6 aprilie 2017, cantareata de muzica populara, care a decedat pe 16 aprilie 2018, la 70 de ani, a depus o "cerere de inregistrare marca".

Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM. Si-a pus poza peste harta Romaniei

Este vorba despre o poza a Ionelei Prodan, in costum popular, pusa peste o harta a Romaniei, mesajul fiind  „CINE M-AUDE CÂNTÂND IONELA PRODAN Dialog muzical, direct cu tânăra generaţie ascultaţi, priviţi, alegeţi”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ionela Prodan si-a inregistrat o marca la OSIM: "A scultati, priviti, alegeti”

Cu un an inainte sa moara, Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM. Marca a fost inregistrata pentru „produse şi/sau servicii grupate pe clase: 41 Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale”. La cum suna mesajul,  „dialog muzical direct cu tânăra generaţie ascultaţi, priviţi, alegeţi”  e clar ca Ionela Prodan planuia sa fie gazda unei emisiuni folclorice dedicate tinerilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si