Close sidebar
Close sidebar

Ionuț din "Casa Iubirii" a avut la dispoziție 5 minute să o convingă pe Larisa să meargă cu el la munte. Ce a urmat?

S-au conturat mai multe cupluri în "Casa Iubirii", emisiunea matrimonială de la Kanal D. Este vorba de Sorin-Nicoleta, Alin-Bianca, Andreea-Emanuel, posibil și Radu-Anca. Nu era clar în ce direcție merg indecișii Ionuț și Larisa, dar ultima ediție a show-ului a clarificat lucrurile.

Sorin Negru,

Ionuț a vrut să testeze disponibilitatea Larisei de a-l urma oriunde

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Emoții în "Casa Iubirii"- Ionuț a avut la dispoziție doar 5 minute să o convingă pe Larisa să meargă cu el la munte! A reușit sau nu?

Citește și: Andreea din Casa Iubirii, deranjată de cuvintele lui Emanuel. Concurenta izbucnește în lacrimi

Andreea a plâns toata ziuă. Motivul ar fi anumite cuvinte prea frumoase pe care Emanuel le-a adresat Dianei, concurenta pe care Andreea nu prea o are la suflet.

Andreea Mantea il avertizeaza pe Emanuel. Va trebui sa aiba foarte multa randare cu Andreea. Va reusi, oare?

Misiune grea pentru Ionuț?

Ionut a avut o misiune destul de grea. A trebuit sa se prezinte la hotelul fetelor si, impreuna cu Dori, care a fost complicea lui, trebuia sa o faca pe Larisa sa se urce cu el in masina.

Citește și: Ionuț, în război cu Bianca: „Nu-mi spui tu mie că nu am eu sentimente, în condițiile în care tu plângi de sentimente pe aici”

Destinatia era necunoscuta, insa totul face parte din planul propus de emisiune. A reusit Ionut sa o convinga pe Larisa sa "fuga" cu el la munte sau nu? 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Am doar 5 minute la dispoziție. Vreau să văd dacă merge cu minte oriunde. Că ea așa a zis: că merge cu minte oriunde. Să vedem", a spus Ionuț înainte să o surprinsă pe Larisa la hotel.

Reacția Larisei: "DA"

Ionuț a primit dispoziții clare de la Andreea Mantea: "Îi spui că trebuie să se urce cu tine în mașină și se va întoarce peste 2 zile. Nu trebuie să știe unde mergeți".

Citește și: Ionuț își pierde răbdarea și discută cu Bianca: ”Ceva mai mult decât Alin”. Contradicții între cei doi concurenți

Larisa a fost șocată să-l vadă pe Ionuț în holul hotelului.

"Doamne, nu cred!", a spus ea când a ieșit din lift împreună cu Dori.

Ionuț i-a spus că trebuie să se decidă dacă pleacă cu el pe loc într-un "date". Larisa nu a stat pe gânduri și nu a cerut detalii, cu a răspuns "Da".

Ionuț și Larisa, în drum spre vacanța la munte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"V-am zis că-i ușor?", a jubilat Ionuț.

Aventura celor doi la munte:

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI