După cearta dintre Bianca și Alin, acum Ionuț are ceva de reproșat la adresa concurentei. 

Ce cuvinte dure și-au aruncat aceștia

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii, o ceartă de zile mari s-a declanșat între Bianca și Ionuț, după ce concurentul a adus câteva critici asupra relației dintre ea și Alin. Vizibil afectată de faptul că Ionuț a precizat că nu există sentimente puternice între ea și Alin, Bianca a intervenit să își apere relația și l-a avertizat pe acesta că nu va acceptă niciodată că cineva să vorbească astfel despre sentimentele celor doi.

Citește și: Andreea din Casa Iubirii, deranjată de cuvintele lui Emanuel. Concurenta izbucnește în lacrimi

Ionuț: „Vrei să fiu rău? Ceva mai mult decât Alin. Auzi, nu-mi spui tu mie că nu am eu sentimente, în condițiile în care tu plângi de sentimente pe aici.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bianca: „ Eu nu o să las că nimeni să spună nimic despre asta și mai ales să facă așa gen de comparație în condițiile în care nu e în măsură să facă așa ceva! Și să spui că eu plâng!

Citește și: Fratele lui Culiță Sterp, Iancu Sterp, revoltat pe Tik-Tok: "V-ați trezit toți să-l judecați, să aruncați cu pietre în el" (VIDEO)

În cele din urmă, Bianca nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi. Văzând reacțiile partenerei sale, Alin a cerut permisiunea producției să meargă în casa fetelor pentru a-și consola iubita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si