Alina este noua concurentă a emisiunii ” Casa Iubirii ”, iar Ionuț se afla în topul ei în momentul în care a intrat în casă.

Ionuț a vorbit despre sentimentele sale

Concurentul are o discuție cu Alina pentru a lămuri ce simte. După ce Alina a spus că el se află în topul său, Ionuț se simte dator să-i spună că nu se simte încă vindecat după despărțirea de Larisa.

Citește și: Nona este supărată pe Patrick pentru că a invitat-o pe Alina, noua concurentă, în camera roșie. Ce spune concurentul

Încă de la debutul celui de-al doilea sezon, Ionuț a mărturisit că nu-și mai găsește locul și că nu se poate apropia de cineva. Concurentul a susținut că dacă situația nu se va îmbunătăți și nu se va deschide, acesta va cere să fie eliminat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Mi-e rușine cumva să recunosc asta”, i-a spus Ionuț, Alinei.

Natalia i-a recunoscut lui Marinel că nu simte ceva special pentru el

Concurenta i-a dezvăluit lui Marinel că nu ar putea avea o relație cu un lăutar și că nu simte o scânteie din partea acestuia.

Citește și: Marinel este dezamăgit de Natalia. Concurenta a dat cărțile pe față și vrea să întrerupă cunoașterea

Radu a convins-o pe Natalia să-i spună lui Marinel că nu este interesat de el.

”La mine nu a fost scânteia aia, cum a fost la Radu, la Cristina! Care într-adevăr se plac pe bune! Eu n-am avut chestia asta din păcate cu ține! Am încercat oarecum, dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”,a spus Natalia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si