Ionut Sugacevschi a venit la Teo Show pentru a spune tot despre despartirea de Nella. Intrebat ce va face acum, ca e din nou burlac, Ionut a marturisit ca ii va fi greu sa o ia de la capat.

El spune ca a simtit-o foarte rece pe Nella, dupa revenirea din Exatlon si ca toata familia l-a avertizat:  "Sincer, da. Un pic. Nu am spus nimic.

Am crezut ca este o perioada...Nu am vrut sa imi fac rau singur, nu am vrut sa-mi fac filme. E un pic dificil sa o iau de la capat...mereu am simtit pentru ea acea iubire. nu m-am simtit rece fata de ea"

Ionut a dezvaluit ca a pastrat bratara de la Nella, acasa, la loc sigur, dar ca nu o va mai purta. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Jaguarul" avea cu totul alte asteptari de la sotia sa, dupa ce a venit acasa din competitie: "Ma asteptam la mai mult.

La o reactie mult mai frumoasa. Era rece..Toti mebrii familiei mi-au spus ca au simtit-o rece....Am crezut ca ei se inseala sau ca poate ma insel si eu. Sunt o persoana care pune mult suflet intr-o relatie".

Intrebat de la ce au pornit certurile dintre ei, Ionut a spus ca totul ar fi inceput in Belgia, din cauza paginii de Facebook: "Ea mi-a spus sa imi inchid Facebook-ul.

N-am facut-o. Sunt fete care trimit mesaje, propuneri indecente..."

Ionut crede ca intre el si Nella nu va mai exista nicio sansa de impacare. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si