Close sidebar
Close sidebar

Ionut Jaguarul si Nella, confruntare in direct. Care este adevaratul motiv al despartirii

Nella si Ionut Jaguarul au avut o confruntare in direct, dupa ce au decis sa se desparta.Nella si Ionut Jaguarul au avut o confruntare in direct, dupa ce au decis sa se desparta.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fanii si prietenii se gandeau ca urmeaza nunta, insa Nella si Ionut au decis sa puna punct relatiei. Intr-o interventie in direct la emisiunea Wowbiz, Nella a explicat ce s-a intamplat de s-a ajuns la despartire. Tanara spune ca au fost mai multe neintelegeri, insa picatura care a umplut paharul ar fi infidelitatea sotului.

Mai exact, ea spune ca a primit o fotografie in care Ionut Jaguarul est ein pat cu alta femeie. Pentru a demonstra ca nu minte, ea a trimis poza in direct.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"As fi putut intelege orice si el stie asta...pana in momentul in care i-am gasit o conversatie cu altcineva. Isi dadea intalnire cu persoana respectiva.", a spus Nella.

"Mi-am dat seama ca este facebook fals, de aceea am si cerut o poza cu persoana respectiva. Mi-am dat seama ca este un cont fals si nu am mai raspuns.

Am vorbit cu ea, am avut o discutie si i-am recunoscut ca am vorbit. Am fost ironic, nu mi-am dat intalnire. Eu aveam in minte si voiam sa fac foarte repede acest lucru cu sala de sport si cu tricourile", a explicat Ionut.

VEZI PE PAGINA URMATOARE FOTOGRAFIA CU IONUT SI PRESUPUSA SA IUBITA

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI