Concurenții din Casa Iubirii au reușit să lase garda jos și să renunțe la certurile pe care le au. Cei din casă și-au dat seama că ar trebui să se concentreze mai mult pe motivul pentru care au venit în emisiune și anume găsirea sufletului pereche.

Ionuț și Larisa, sărut în camera roșie

Larisa l-a invitat pe Ionuț în camera roșie.

Tânăra nu s-a gândit nicio secundă că fostul ei partener o va săruta. Îmbrățișările și atingerile tandre dintre cei doi l-au făcut pe Ionuț să o sărute pe Larisa. Se pare că acesta nu o poate da uitării pe frumoasa blondină.

Citeste si: Andrei de la Casa Iubirii, gest necontrolat în emisiune! Bianca nu se aștepta să vadă așa ceva

Amândoi au încercat să mențină distanța unul față de celălalt se pare că nu pot sta unul departe de celălalt și să lase în urmă povestea de iubire pe care au avut-o. Cei doi s-au lăsat acaparați de sentimente, astfel că Ionuț nu a putut sta lângă Larisa fără să o sărute. Acesta a încercat să îi arate că încă are sentimente pentru ea, o iubește  și pot forma din nou un cuplu în Casa Iubirii.

ionuț și larisa

Bianca de la "Casa Iubirii" l-a chemat pe Andrei în camera roșie. Ce nu s-a văzut la TV

Bianca de la "Casa Iubirii" și-a călcat pe orgoliu și l-a chemat pe Andrei în camera roșie. Ea vrea sa lămurească totul și să clarifice dacă există sau nu ceva între cei doi concurenți care s-au tatonat până acum.

Bianca este cea de-a patra fată din Casa Iubirii care pășește în camera roșie. Ea și-a făcut curaj și  a aruncat mănușa  celui cu care a petrecut momente plăcute la piscină.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bianca își calca peste orgoliu și îl cheamă pe Andrei, pentru a clarifica anumite chestii precum: de ce un prieten te pupă pe gat? De ce face el aceste gesturi daca nu vrea nimic cu ea?

Andrei e supărat că nu au intrat mai mulți oameni în jocul lui. "Sunt puțin supărat, vroiam să se integreze mai multe personaje în asta. În afară de tine, Larisa și cam atâta nu prea s-a băgat nimeni. E urât. Dacă facem asta numai câțiva dintre noi și restul se supără...", i-a spus Andrei.

Citeste si: Ce se întâmplă între Ștefania de la Casa Iubirii și Cristian Comănici? „Nu aveam cum să uit primele momente!”

O parte din conversația celor doi a fost auzită și de fete. În casa fetelor se vorbește încă despre sărutul nevăzut.

„Împreună putem face lucruri frumoase! Mai departe n-ai de unde să știi, e o vorba...de

unde sare iepurele! Dacă era genul meu mă dădeam la ea că și ceilalți băieți!(...) Tu ar trebui să apreciezi, să zici: omul asta e gentleman, e galant! Când vine o domnișoară, că tot se scoate. aici ochii că Andrei e nu știu cum și nu știu ce... Andrei vrea să se poarte frumos”, spune Andrei.

"Nu sare niciun iepure. Eu ce să fac să chem pe Robert sau pe Emanuel să-i dau un sfat? Când a fost data trecută, nu m-ai chemat pe mine", a ripostat Bianca.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Când s-au îmbrățișat la despărțirea din camera roșie, eticheta din pieptul lui Andrei a căzut.

"Ai grijă! Ce s-a întâmplat?", a râs Bianca. Andrei a fost prins pe picior greșit ca și cum s-ar fi emoționat după întâlnirea cu Bianca. "Mi-a căzut coronița", a glumit el. 

Citeste si: Kinga de la "Casa Iubirii" a declanșat o răfuială generală în casa băieților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si