Larisa a mers în camera roșie, acolo unde l-a chemat pe Ionuț. Cei doi foști iubiți au izbucnit în lacrimi.

Ionuț și Larisa s-au întâlnit în camera roșie

Larisa nu s-a putut abține și a făcut o glumă: ”M-am îmbrăcat în alb, să mă ceri de nevastă.”, a spus fosta concurentă.

Citește și: Mihaela și Robert și-au aruncat vorbe grele: „Ți-ai luat avocată?”

Ionuț a izbucnit în lacrimi, iar cei doi foști iubiți s-au sărutat. Concurentul este decis să părăsească competiția împreună cu Larisa.

Citește și: Bianca, reacții acide la adresa Lorenei: ”Șopârlică mică”. Bătălia pentru inima lui Laurențiu continuă în ”Casa Iubirii”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Larisa susține că nu a renunțat la obiceiurile sale și merge în continuare în club. Aceasta ar vrea să încerce ceva cu Ionuț, însă în afara competiției.

Larisa a revenit în ”Casa Iubirii”. Ionuț a izbucnit în lacrimi

Emoțiile au atins cote maxime în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”, acolo unde o fostă concurentă și-a făcut apariția.

Citește și: Concurenții l-au acuzat pe Radu de falsitate. Ce spune Laurențiu despre o posibilă împăcare între Cristina și Radu

Larisa susține că a urmărit emisiunea, însă nu i-a plăcut în ce stare este Ionuț. Fosta concurentă speră că acesta se va bucura când o va revedea.

Câștigătoarea primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, a recunoscut că a fost interesată de doi băieți, de Patrick și de Marinel.

Citește și: Tensiuni între Mihaela și Robert. Cei doi ajung în pragul despărțirii

Rămâne de văzut cum va reacționa Ionuț în momentul în care va fi chemat în camera roșie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si