Autoritățile s-au mobilizat și îl caută pe băiat. Polițiștii au audiat mai multe persoane, pentru a-i da de urmă lui Iulian. Printre suspecți au fost și fostul iubit al mamei băiatului, a cărui maşină a fost verificată de criminalişti.

„Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, că eu trebuia să merg până undeva, să-mi iau ceva de la muncă şi când m-am întors înapoi, nu mai era acolo.

El nu a mai plecat niciodată. Nu s-a întâmplat niciodată chestia asta, să plece”, a spus Claudiu, tatăl băiatului, pentru o emisiune TV.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a unei femei, adresată soțului ei, șofer de camion: „Dar pentru tine cum o fi noaptea? In cabina mica si intunecata… singur…”

Asociația Umanitară Solidarity Children, o organizație non-profit implicată în căutări, a lansat o ipoteză înfiorătoare.
Potrivit organizaţiei, este posibil ca băieţelul să fi căzut într-o hazna.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Un localnic din Pecineaga a gasit rolele baiatului disparut la marginea localitatii pe drumul care duce spre ferma I.A.S.

Citeste si: Scandal după ce Liviu Dragnea a primit o zi de libertate. Procurorul general: „S-a încălcat un regulament”

Citeste si: Sambata seara, Marea Finala “Imi place dansul”! Sase dansatori isi vor disputa marele premiu de 100.000 de lei. Castigatorul va fi desemnat in direct, in urma voturilor telespectatorilor

La mai putin de un kilometru de locul unde au fost gasite rolele, se afla asa zisele" haznale" care au o adâncime de peste 10 metri si sunt pline cu dejectii de la complexul de porci.

Astazi am fost si acolo, au venit pompierii si scafandri dar nu pot intra in aceste dejectii, pe marginea unei haznale se vad urme ca si cand un corp ar fi alunecat in ea.
Am inteles ca maine vor fi verificate si aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme, din ce am auzit copilul a fost vazut pe camerele de supraveghere de la marginea localitatii sambata in jur de ora 11:00 nu foarte departe de locul unde au fost gasite rolele, mai multi oameni au declarat ca au vazut rolele in acel loc sambata in jur de ora 14:00 si in directie cu aceste haznale. Speram ca micutul va fi gasit viu si nevătămat. Doamne ajuta!", este mesajul transmis pe Facebook de Asociația Umanitară Solidarity Children.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si