Close sidebar
Close sidebar

Ipoteză-șoc. Cei doi muncitori uciși la Onești ar fi fost torturați înainte de crimă

Ies la iveală detalii șocante despre evenimentele care au avut loc în apartamentul groazei din Onești, unde criminalul Gheorghe Moroșan a luat doi ostatici și i-a ucis cu sânge rece înainte ca forțele de ordine să intervină și să-l împuște.Leziunile de pe trupurile muncitorilor ucişi la Oneşti arată, cel mai probabil, că cele două victime au fost torturate înainte de a fi ucise.

Razvan Ilie,

Crimă Oneşti. Victimele erau acolo să verifice instalaţia electrică [Sursa foto: Stiri Diaspora]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În spațiul public au apărut fotografii cu trupul victimelor de la Oneşti, în care se pot observa urme de gloanţe de cauciuc pe corpului uneia dintre victime. 

Profesorul universitar doctor academician Vladimir Beliş a analizat pentru Antena 3 rănile celor doi muncitori şi a prezentat dovada că aceştia au fost torturaţi. Beliș nu crede că urmele de pe corpul celor doi electricieni sunt făcute de gloanțe de foc.

"După parerea mea, este greu de presupus că rănile sunt făcute cu arme de foc. Cel puţin dintr-un motiv, o armă de foc nu poate face orificii atât de grupate. Eu nu aş merge pe ideea unor leziuni cu armă de foc. Pe de altă parte, medicul legist a învăţat să descrie dacă sunt orificii produse prin arme de foc si să facă discriminarea între orificii de intarare şi orificii de ieşire.

Dacă ar fi fost armă cu gloanţe de bilă de cauciuc ele trebuiau să fie găsite. Dacă e vorba de arme de foc cu glonţ, acela depinde de direcţie, dar cel puţin unul trebuia să afecteze coloana vertebrală", a spus prof. dr. Vladimir Beliş.

Torturați înainte de a fi uciși?

Criminalul i-ar fi ars cu ţigara pe muncitori, întâi i-a torturat apoi i-a ucis.

"O brută, pentru care un om nu are nicio valoare. Cum să te gândeşti să recuperezi nişte bani torturând nişte oameni nevinovaţi. O brută, un criminal, am înţeles cu antecedente penale", a spus profesorul universitar doctor academician Vladimir Beliş.

Citeste si: Primele decizii după luarea de ostatici de la Onești. Șefii Poliției din Bacău și Onești, demiși de ministrul de Interne

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu 55 de ani, sunt cele două victime ale criminalului din Oneşti.

Cei doi electricieni au murit după ce au fost înjunghiaţi de Gheorghe Moroşan, care şi-a pierdut apartamentul din Oneşti în favoarea firmei la care muncitorii lucrau.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu 55 de ani, sunt cele două victime ale criminalului din Oneşti.

Oamenii legii au stabilit cum au fost uciși cei doi bărbați ținuți ostatic. Cele două victime erau legate, imobilizate cu mâinile la spate și au fost practic fără apărare în fața loviturilor de cuțit.

Pe trupurile fără viață, medicii au numărat zeci de răni, produse de tăișul cuțitului. Familiile cer ca vinovații să plătească.

Imagini de coșmar din apartamentul din Onești

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Lucian Bode, ministrul de Interne, a fost întrebat dacă poliţia a tras şi asupra ostaticilor, nu doar a agresorului. Acesta a confirmat că rănile observate sunt într-adevăr produse de gloanţe de cauciuc.

„Eu am solicitat date şi vă asigur că ştiu, în acest moment, cum s-a folosit muniţia şi în ce condiţii au ajuns acele gloanţe neletale în corpul victimei. Au explicat şi vor explica şi în faţa organelor de anchetă care a fost poziţia de tragere, unde era poziţionată victima. Eu am văzut toate aceste detalii şi sunt convins că anchetele în derulare vor lămuri acest lucru”, a declarat ministrul Lucian Bode, citat de Click.ro.

Ministrul de Interne a insistat că raportul final va lămuri toate faptele, atât numărul de gloanţe trase, cât şi firul exact al intervenţiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI