În luna august a acestui an, ÎPS Teodosie a fost incredibil de aproape de a decola cu bolidul de lux pe A2.

Șoferul Arhiepiscopului Tomisului, gonea pe autostradă cu 235 km/h. Oamenii legii i-au dat o amendă foarte mare și i-au suspendat permisul de conducere.

Iată ce a răspuns ÎPS Teodosie când a fost întrebat de ce gonea șoferul său cu 235 km/h pe autostradă!

Citește și: Este oficial! Elon Musk va renunța la Twitter. Miliardarul pune o singură condiție: „Problema nu este de găsit un lider”

ÎPS Teodosie a dezvăluit motivul pentru care șoferul său gonea cu 235 km/h pe autostradă

La mai bine de 4 luni de la întâmplare, Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat într-o conferință de presă care a fost motivul pentru care șoferul său mergea cu viteza aceea uriașă în bord pe autostradă.

„Nu ştiu, că nu mă uit la kilometraj. Nici nu ştiu dacă a fost aşa. Trebuia să ajung la un maslu. I-am spus, Vezi, să ţii ritmul să ajungem la maslu!” , a spus Arhiepiscopul Tomisului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Întrebat dacă şoferul a ajuns la viteza de 235 km/h pe oră, ÎPS Teodosie a răspuns: Probabil. Dacă maşina a dus…”, a răspuns ÎPS Teodosie.

Atunci, oamenii legii l-au sancționat pe șofer cu o amendă  în valoare de 2.900 de lei și au decis să îi rețină permisul de conducere, în vederea suspendării, pentru 120 de zile.

Citește și: ÎPS Teodosie și-a făcut Tik Tok

ÎPS Teodosie și-a făcut cont pe Tik Tok

Arhiepiscopul Tomisului este prezent și pe Tiktok, mai nou.

„De astăzi ne găsim și pe tik-tok cu numele <<Arhiepiscopia Tomisului>> unde IPS Teodosie și alți preoti și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine. Doamne ajută!”, a scris ÎPS Tedosie pe Facebook.

Pe platforma online, acesta a publicat un videoclip în care dă sfaturi despre cum ar trebui să se comporte oamenii în relațiile amoroase:  „Când doi soți sunt uniți de Hristos Dumnezeu în taina cununiei. Ei nu mai sunt Eu și Tu, ci numai Noi", a spus ÎPS Teodosie.

Clipul a adunat peste 90.000 de vizualizări și a devenit viral pe rețelele de socializare.

Citește și: ÎPS Teodosie a sesizat instanța de judecată cu privire la calomniile aduse de "călugărul Călin"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si