Close sidebar
Close sidebar

IPS Teodosie, total împotriva celor care trăiesc în concubinaj! Arhiepiscopul Tomisului, alte declarații controversate: „Aţi fost în slujba celui rău”

Arhiepiscopul Tomisului, înverșunat împotriva cuplurilor care nu se căsătoresc. Părerea vehementă despre cei care stau în concubinaj: „Toată viaţa de acum înainte să fiţi într-o căinţă”

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol

IPS Teodosie a făcut mai multe declarații controversate în ultimii ani. Recent, în cadrul unei emisiuni, Arhiepiscopul Tomisului a discutat despre cuplurile care trăiesc în concubinaj.

Acestuia i-a fost cerut un canon de către o femeie care a spus că a stat timp de 4 ani alături de partenerul ei fără să se căsătorească.

Citește și: Înaltpreasfințitul Teodosie, rugăciune pentru aducerea ploilor, în mijlocul unui câmp: „Din cauza păcatelor noastre a venit urgia secetei”

Citeste si: Pe 22 septembrie este echinochțiul de toamnă. Ce marchează începutul toamnei astronomice și de ce nopțile sunt mai lungi, începând e astăzi- kanald.ro

Citeste si: Lacrimi și urlete de jale la înmormântarea Anei-Maria Vasiliu. Familia a cedat, înainte ca tânăra să fie dusă la groapă. A fost nevoie de intervenția medicilor- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

[Sursa foto: Facebook]

„Am stat patru ani în concubinaj. Vreau să-mi daţi un canon! Acum suntem cununaţi”, i-a transmis o femeie arhiepiscopului Tomisului.

IPS Teodosie i-a spus enoriașei că a comis un păcat mare și că trebuie să se căiască pentru restul vieții pentru acesta. 

„Toată viaţa de acum înainte să fiţi într-o căinţă pentru cei patru ani! Pentru că atunci aţi fost în slujba celui rău, pentru că aţi stat în patima desfrâului.

Toate patimile au ca stăpân al lor pe cel viclean, de aceea, acum căiţi-vă şi răscumpăraţi acest păcat greu, că dacă nu-l răscumpăraţi acesta nu vă lasă să urcaţi spre cer”, a fost răspunsul lui ÎPS Teodosie, potrivit News.ro.

Citește și: IPS Teodosie face noi declarații controversate! Arhiepiscopul Tomisului, înverșunat împotriva femeilor care fac asta: „O schimonosire”

[Sursa foto: Facebook]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI