Close sidebar
Close sidebar

Irak: Un minor de 12 ani a fost prins in timp ce voia sa se detoneze. Tanarul a inceput sa planga la vederea politistilor

Poliţia din Irak a reuşit să intervină la timp şi să prindă un minor, în vârstă de aproximativ 12 ani, în timp ce voia să detoneze o vestă cu exploziv ataşată de corpul său, la mai puţin de 24 de ore de la atacul sinucigaş din Turcia, comis tot de un minor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Baiatul, care purta un tricou in culorile echipei de fotbal FC Barcelona a izbuncit in plans in momentul in care a fost capturat de politistii din Kirkut, oras situat la nord de Bagdad.
Autorităţile internaţionale sunt în alertă din cauza faptului că ISIS, gruparea teroristă ce s-ar afla în spatele acestor atentate, recurge tot mai des la recrutarea minorilor, pe care îi foloseşte ulterior în plănuirea de atacuri teroriste.
Se crede ca baiatul voia sa se detoneze langa o moschee siita.
Recent, in zona Kirkut au avut loc mai multe actiuni militare ale fortelor Peshmerga indreptate impotriva membrilor statului islamic, anunta oficilai de la Kirkut.

Baiatul, care purta un tricou in culorile echipei de fotbal FC Barcelona a izbuncit in plans in momentul in care a fost capturat de politistii din Kirkut, oras situat la nord de Bagdad. Autorităţile

internaţionale sunt în alertă din cauza faptului că ISIS, gruparea teroristă ce s-ar afla în spatele acestor atentate, recurge tot mai des la recrutarea minorilor, pe care îi foloseşte ulterior în plănuirea de atacuri teroriste.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Se crede ca baiatul voia sa se detoneze langa o moschee siita. Recent, in zona Kirkut au avut loc mai multe actiuni militare ale fortelor Peshmerga indreptate impotriva membrilor statului islamic, anunta oficilai de la Kirkut, scrie Daily Mail.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI