Close sidebar
Close sidebar

Iranul a înregistrat primele sale decese cauzate de varianta Omicron

Trei iranieni au murit de această variantă puternic transmisibilă şi mai mult de 1100 de persoane au fost infectate la nivel naţional, a precizat ministerul, potrivit agenţiei de presă Tasnim.

Diana Bostan,

Iranul a înregistrat primele sale decese cauzate de varianta Omicron

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iranul a înregistrat primele decese confirmate ca fiind cauzate de varianta Omicron, a anunţat duminică Ministerul Sănătăţii iranian, informează dpa.

Iranul vrea să impună restricții drastice

Iranul a fost deja lovit puternic de pandemie, însă numărul de contaminări a început să scadă după ce vaccinurile au devenit mai accesibile populaţiei, vara trecută, potrivit Agerpres.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 16 ianuarie 2022. Alte 7.595 cazuri noi de infectare cu coronavirus, în ultimele 24 de ore

Iranul a înregistrat primele sale decese cauzate de varianta Omicron

Până acum, mai mult de 60% dintre cei aproape 84 de milioane de iranieni au fost vaccinaţi cu două doze şi au început să fie administrate şi doze de rapel.



De la izbucnirea pandemiei, în Iran au fost înregistrate peste 132.000 de decese cauzate de COVID-19 şi peste 6,2 milioane de contaminări. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Justiţia australiană a respins recursul lui Novak Djokovic împotriva anulării vizei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI