”Anchetatorii(...) au primit acces la informaţii (ale Statului Major) şi au descoprit că două rachete(...) (de tip) M1-TOR au fost trase către avion din nord”, se arată în acest raport publicat în noaptea de luni spre marţi pe site-ul CAO.

”Efectul acestor (tiruri de) rachete asupra accidentului şi analiza acestei acţiuni sunt în curs de investogare”, se arată în document, care confirmă astfel o informaţie dezvăluită de cotidianul american The New York Times, care a scris că a autentificat o înregistrare video care arată că două rachete au fost trase către aeronavă.

Citeste si: Încă 11 copii au fost diagnosticaţi cu gripă la testul rapid în Buzău

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriela Scutea, propusă pentru şefia Parchetului General, Crin Bologa, pentru DNA şi Giorgiana Hossu- DIICOT

Statul Major iranian a recunoscut la 11 ianuarie, la trei zile după dramă, vina forţelor armate în această catastrofă aeriană soldată cu 176 de morţi.

Citeste si: Consiliera Vioricăi Dăncilă care a vândut petarde la tarabă a avut un salariu de 1.900 de euro pe lună la Guvern! Dana Varga, fiica unui bulibaşă, şi-a luat un Audi A5 în leasing!

Asumându-şi ”responsabilitatea totală” a accidentului, generalul de brigadă Amirali Hajizadeh, comandantul aripii aerospaţiale a Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică iraniană, a vorbit până în prezent doar despre o singură ”rachetă cu rază scurtă de acţiune” trasă către avionul care efectua zborul PS752.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si