Close sidebar
Close sidebar

İrem Helvacıoğlu, actrita care o interpreteaza pe eroina serialului "Lacrimi la Marea Neagră"

“Imi doresc ca Nefes sa "ransforme" tot mai multe femei, din victime in invingatoare”

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Irem Helvacioglu, actrita care interpreteaza magistral rolul principal feminin, Nefes, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, este una dintre cele mai iubite actrite in Turcia.

Cariera frumoasei Irem este in plina ascensiune, actrita fiind cooptata in tot mai multe proiecte, atat de televiziune, dar si de fashion. Irem impresioneaza prin naturalete, eleganta si ea este, fara doar si poate, o adevarata stea.

Irem Helvacioglu, Nefes, din serialul de succes „Lacrimi la Marea Neagra”, a cucerit instant publicul roman, si nu numai, odata cu aparitia pe micile ecrane, talentata actrita devenind trup si suflet cu personajul interpretat.

„T rairile, starile prin care trece Nefes sunt greu de dus, sunt o uriasa povara. Am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a ma contopi cu Nefes, pentru a va arata cat mai bine viata, mai exact, calvarul, prin care trece o mama, o femeie, care este supusa violentei.

Imi doresc ca Nefes sa <transforme> tot mai multe femei, din intreaga lume, care traiesc ceea ce traieste personajul interpretat de mine, din victime in invingatoare”, spune Irem Helvacioglu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: La 22 de ani a avut parte de o moarte cumplită într-un grav accident de circulație

Citeste si: Eroi la geamurile unui Centru de Oncologie Pediatrică pentru copii. Zâmbete de pe patul de spital

Actrita recunoaste ca este extrem de sensibila la termenul violenta, condamnand orice manifestare agresiva.

“Ma impresioneaza teribil atunci cand aud, vad stiri despre violenta, de orice fel, in special cand vine vorba de violenta in cuplu, in familie.

Din pacate, violenta a existat dintotdeauna insa simt ca, odata cu interpretarea lui Nefes, multe dintre victime, s-ar putea inspira, ar putea capata putere. Nu imi place indiferenta unor semeni de-ai nostri care, chiar si atunci cand devin martori ai unui act violent, trec indiferenti mai departe. Violenta are multe forme, nu este doar fizica, si cred ca fiecare dintre noi putem remedia, stopa, acest fenomen teribil”, spune Irem.

Dincolo de televiziune, Irem se bucura de un reala apreciere si in lumea fashionului,  aparand pe copertele unor publicatii importante. Irem Helvacioglu este si imaginea unuia dintre cele mai apreciate companii de retail de imbracaminte din Turcia.

Citeste si: Probleme la sistemul BRD. Serviciile băncii nu funcționează de 5 ore

Citeste si: Întâmplarea halucinantă a unei femei care s-a trezit fără inelul de logodnă pe deget. Unde a dispărut bijuteria

Una dintre cele mai recente aparitii pe coperta unei reviste de top din Turcia, All Magazine, infatiseaza perfect frumusetea, naturaletea, sarmul si senzualitatea actritei.

Nu ratati serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI