Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Ai împlinit 27 de ani și ai organizat o mega petrecere. De ce tocmai la 27 de ani?”

Irina Birou, artistă: „Să știi că eu nu mi-am făcut majoratul. Eram destul de micuță, nu eram așa matură, nu mă gândeam că e atât de importantă petrecerea de majorat, am mai avut petreceri organizate, dar așa câțiva prieteni.

Acum am încercat să fac o petrecere puțin mai mare. Au trecut ani, am început să cunosc mai mulți oameni, am putut să invit mai mulți oameni și am avut parte de o petrecere cu aproape 200 de invitați. Am avut numai persoane dragi mie, persoane cu care am avut tangențe și cu care m-am înțeles foarte bine, am avut doar persoane apropiate.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Ai avut alături și mulți colegi.”

Irina Birou, artistă: „Da, printre care Emilia ghinescu, Marcela Fota, Roberta Crinteac. Au fost destul de mulți prieteni apropiați, colegi de breaslă și a însemnat foarte mult pentru mine. Petrecerea a avut loc la Gorj și am avut persoane care au venit din București, adică vorbim de 250 de kilometri, din Pitești, Timișoara.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si