Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Irina Birou, aniversare cât o nuntă. „Am avut parte de o petrecere cu aproape 200 de invitați”

Irina Birou a împlinit de curând 27 de ani și a dat mare chef. A avut alături mulți colegi de breaslă între care Marcela Fota, Mariana Ionescu Căpităneascu, Marian Medregoniu, Roberta Crintea sau Emilia Ghinescu. A fost o petrecere ca o nuntă, despre care a venit să ne povestească chiar sărbătorita.

Redactia Stirile Kanal D,

Irina Birou, aniversare cât o nuntă. „Am avut parte de o petrecere cu aproape 200 de invitați”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Ai împlinit 27 de ani și ai organizat o mega petrecere. De ce tocmai la 27 de ani?”

Irina Birou, artistă: „Să știi că eu nu mi-am făcut majoratul. Eram destul de micuță, nu eram așa matură, nu mă gândeam că e atât de importantă petrecerea de majorat, am mai avut petreceri organizate, dar așa câțiva prieteni. Acum am încercat să fac o petrecere puțin mai mare. Au trecut ani, am început să cunosc mai mulți oameni, am putut să invit mai mulți oameni și am avut parte de o petrecere cu aproape 200 de invitați. Am avut numai persoane dragi mie, persoane cu care am avut tangențe și cu care m-am înțeles foarte bine, am avut doar persoane apropiate.”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Ai avut alături și mulți colegi.”

Irina Birou, artistă: „Da, printre care Emilia ghinescu, Marcela Fota, Roberta Crinteac. Au fost destul de mulți prieteni apropiați, colegi de breaslă și a însemnat foarte mult pentru mine.

Petrecerea a avut loc la Gorj și am avut persoane care au venit din București, adică vorbim de 250 de kilometri, din Pitești, Timișoara.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI