Close sidebar
Close sidebar

Irina Columbeanu a dat lovitura în America, la doar 15 ani! Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu face zeci de mii de euro cu talentul său

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu se bucură de un succes exploziv la vârsta de doar 15 ani. Face foarte mulți bani din propria artă, pentru care oamenii plătesc foarte scump!

Estera Maria,

Irina Columbeanu a dat lovitura în America, la doar 15 ani! Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu face zeci de mii de euro cu talentul său

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Irina Columbeanu, fata Monicăi Gabor  și a lui Irinel Columbeanu, a dat lovitura în America, la doar 15 ani! Adolescenta locuiește de ani buni în America, alături de mama ei, chiar dacă tatăl ei a câștigat custodia ei la divorț.

Fostul om de afaceri a pierdut toată averea și a fost constrâns de împrejurări să-și lase fiica alături de fosta soție, Monica Gabor.

Tânăra mămică îi poate asigura o educație de milioane, la propriu, pentru că are o situație financiară extraordinar de bună. 

Citește și: Irinel Columbeanu trece prin momente cumplite, după ce a fost abandonat de cei dragi: „Nici ea nu-mi mai răspunde la mesaje”

Cum face Irina Columbeanu zeci de mii de euro la doar 15 ani?

Irina este în clasa a X-a și urmează cursurile unui cunoscut liceu din Malibu. Acolo, adolescenta are viața pe care orice tânără și-o dorește. Ea trăiește în lux alături de mama sa, Monica Gabor și partenerul ei de viață, Mr. Pink și fiul acestuia.

Tânăra învață foarte bine, iar talentul pe care îl are i-a umplut conturile cu zeci de mii de euro, făcuți chiar de ea!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Nuțu Cămătaru, dezvăluiri picante despre aventura cu Monica Gabor: „Am ținut-o câteva zile, era varză”

Nu multă lume știe că fiica lui Irinel Columbeanu are o pasiune pentru pictatul de tablouri, aceasta fiind o artistă desăvârșită. Fata are mai multe tablouri pictate chiar de ea pe care le-a luat în America, iar acum sunt disponibile pentru vânzare, pe o pagină de Instagram.

Oamenii plătesc sume grosolane pentru arta ei.

Citește și: Monica Gabor, fotografie cu peste 9.000 de aprecieri, alături de fiica sa și fiul său vitreg. Cum arată în prezent Irina Columbeanu?

Suma incredibilă pe care a oferit-o o femeie pentru un tablou de-ale Irinei Columbeanu! 

Așa cum spuneam, adolescenta se bucură de un succes de invidiat în America. O femeie i-a plătit micuței artiste suma impresionantă de 10.000 de euro pentru a avea în locuința ei un tablou semnat de Irina Columbeanu.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram.  A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca.(...) Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării” a declarat Irinel Columbeanu pentru  impact.ro  

Citește și: Tatăl Monicăi Gabor a murit încărcat de datorii! Emil Gabor fusese executat silit

Irina Columbeanu a apărut în presa americană

Irina este foarte frumoasă, inteligentă și... putred de bogată la doar 15 ani! Presa din Malibu a luat-o în vizor pentru că arta ei este foarte apreciată în rândul bogătașilor americani.

Ea a participat la un concurs de robotică și, împreună cu ai săi colegi, a asamblat un robot pentru copiii cu dizabilități și împreună au reușit să obțină rezultate excelente.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, sunt extrem de încântată pentru că putem aduce și noi o mică contribuție la schimbarea în bine a unor vieți. În plus, dobândesc noi cunoștințe și înțelepiune.

Citește și: Oana Zăvoranu, scuze publice pentru toate vedetele pe care le-a jignit, chiar în Vinerea Mare! Vedeta își spală toate păcatele: „Am devenit un om cerebral și puternic”

În aproximativ două-trei ore, s-au construit zeci de mașini, și asta pentru că ne-am unit cu toții, cu determinare, abilitățile noastre, lăsând fiecare ego-urile în urmă”,  a declarat Irina Columbeanu pentru  The Malibu Times.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI