Cu ajutorul cadrelor didactice, elevii Colegiului Tehnic 'Valeriu D. Cotea' Focșani au au organizat un târg de vechituri pentru a putea aduna cât mai mulți bani, pentru a o putea salva pe Irina.

Hei, dragilor! Marți, 29.10.2019, in intervalul orar 10:00-16:00 în Colegiul Tehnic „Valeriu D.Cotea”, Focşani, se va ține un târg de vechituri în scopul strângerii de fonduri pentru cheltuielile necesare Irinei Bratosin, în vârsta de 15 ani, elevă a clasei a 9-a.

Treaba este simplă: orice elev, atât al CTVDC, cât şi din alte licee/şcoli ale acestui oraş pot participa la eveniment, pentru a vinde, cumpăra sau dona. Puteți pune la vânzare haine, jucarii, cărți, accesorii, etc! Vă aşteptăm în număr cât mai mare!', se arată într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Cum a reacționat Culiță Sterp în momentul în care a primit UN LEU pentru o dedicație din partea unei tinere!

Familia Irinei a primit cumplita veste în urmă cu cinci luni când adolescenta s-a prăbușit în brațele mamei ei.
Tânăra a fost dusă inițial la spitalul județean 'Sf. Pantelimon' din Focșani, apoi pentru analize mai amănunțite a fost transferată la un spital din capitală, respectiv Bagdasar Arsenie, unde i-au fost descoperite 3 chisturi pe creier.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Gestul făcut de Livian înainte de gala în care îi cere o pauză Biancăi de la Puterea Dragostei

Citeste si: Accident în judeţul Buzău: Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism s-a ciocnit cu un tractor cu două remorci

După ce a fost adusă înapoi acasă, Irina a avut iar pierderi de cunoștința și a ajuns iar la spital, de aceasta dată a fost transferată la Iași, la Spitalul Clinic de urgență 'Prof. Dr. N. Oblu'.

O altă investigație de rezonanță magnetică evidenția nu doar 3, ci 7 chisturi de tip Vhircow-Robin, față de explorarea inițială făcută la București și o altă făcută la o clinică privată care evidenția doar 6.

Toți cei care vor să dea o mână de ajutor pentru salvarea Irinei pot dona în conturile de mai jos:

CONT BANCAR ÎN LEI:
RO08BTRLRONCRT0301931801
CONT BANCAR ÎN EURO:
RO55BTRLEURCRT0301931801
BRATOSIN FLORIN.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si