Deși pauza avea scopul să o relaxeze pe Bianca și să aibă puterea să continue competiția, această vacanță i-a indepărtat.

Citeste si: Nelson Mondialu a vorbit cu familia Biancăi de la Puterea Dragostei! Cum a decurs discuția dintre ei: "Toate neamurile ei mi-au scris"

Citeste si: Nelson Mondialu a vorbit cu familia Biancăi de la Puterea Dragostei! Cum a decurs discuția dintre ei: "Toate neamurile ei mi-au scris""

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, mărturisiri neașteptate despre sânii Biancăi: "Am pus mâna și sunt ca două plăcintuțe"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ruptura dintre cei doi s-a putut observa în promo emisiunii de astăzi.

Andreea Mantea: În săptămâna asta pe care ai avut-o liberă, v-a apropiat sau v-a îndepărtat?

Livian: Te rog să răspunzi

Bianca: Nu știu ce să răspund

Livian: Vrei să luam o pauza?

În ciuda tensiunilor, Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au găsit puterea de a merge mai departe, iar acest lucru se poate observa și din postarea lui Livian de astăzi.

Inainte de emisiune a publicat o imagine cu el și Bianca.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si